Nini Kalisvaart (1970) Mindlinkcoach en trainer is zich sinds 2006 gaan verdiepen in de Preven- en Mindlinktest. Zij is in haar eigen zoektocht en ervaring met diverse methoden op het gebied van coaching en natuurgeneeskunde met deze techniek in aanraking gekomen. Haar holistische visie en overtuiging dat het menselijk lichaam een synergetische eenheid is, vind zij terug in de Preven- en Mindlinktest. Deze testen omvatten drie levels; fysiek, mentaal/emotioneel en energetisch.

Sinds 2010 werkt ze samen met haar partner en holistisch tandarts Peter Dros. Zij is eigenaar van Mindlink Benelux en tevens distribiteur voor Mindlink in Nederland en België.

’Mindlink is mijn systeem omdat de kracht van Mindlink ligt in het individualiseren van problematieken en behoeften. Ieder mens is uniek en van daaruit wil ik kijken naar de individuele behoeften en behandelmethoden die nodig zijn.’’

Menno Dros Mindlinkcoach en stoelmasseur ondersteunt het team bij tandheelkundige testen voor de holistische tandarts.

Brigitta Vos (1969) Mindlinkcoach is sinds 2001 werkzaam als coach/trainer en therapeut in het oosten van het land en is in 2015 in aanraking gekomen met de Mindlink- en Preventest. Haar grote interesse in de mens en de holistische kijk op het leven is haar grootste drijfveer in haar werk.

‘’Wat ik het meest bijzondere vind aan de Preven- en Mindlinktest is het feit dat de testmethode neutraal is en het oplossingen aanbiedt die wellicht buiten mijn vakgebied liggen, maar waar mensen werkelijk mee geholpen zijn.’’

Nini Kalisvaart
Nini KalisvaartMindlink Coach
Eigenaar Mindlink Benelux. Trainer Mindlink testsystemen voor coaches, therapeuten en artsen. Distibuteur Mindlink systeem voor Nederland en Belgie (www.mindlink.info).
Menno Dros
Menno DrosMindlink Coach
Menno Dros Mindlinkcoach en stoelmasseur ondersteunt het team bij tandheelkundige testen voor de holistische tandarts.