Voor wie is de MindLINK cursus?

De cursus is bedoelt voor professionals die reeds werkzaam zijn als art, tandarts of (natuurkundig) therapeut. De cursus bestaat uit 6 dagdelen verdeelt over enkele weekeindes. Hieronder vind u een overzicht van de curusdagen in 2017 en van de inhoud van de MindLINK cursus.

Inhoud Cursus

Armlengtereflextest

Armlengtereflextest als kinesiologische methode waarbij in combinatie met de  testsoftware geconstateerd kan worden waar er bij de cliënt sprake is van resonanties/problemen. De MindReflex is eenvoudig te leren en biedt de mogelijkheid diep in het onderbewustzijn door te dringen.

MindLINK TEST-programma

MindLINK TEST-programma voor het opsporen van de psychische blokkaden achter de meest uiteenlopende problemen zoals:  chronische ziekten, opsporen van de oorzaken van leerproblemen en concentratiestoornissen, ontwenningsverschijnselen bij stoppen met roken, alle typen fobieën, ondersteuning bij afvallen, coachen en persoonlijkheidsontwikkeling van werknemers en sporters, opheffen van motivatieproblemen, verbeteren van het prestatievermogen en de creativiteit, ontwikkeling van persoonlijke successtrategieën, oplossen van trauma’s (bijvoorbeeld geboortetrauma) en beroepsgerelateerde stresstoringen zoals een burnout, karakterverandering, tandenknarsen, kaken op elkaar klemmen en nog veel meer.Door het testen van inwendige resonanties en de koppeling daarvan aan individueel bijpassende affirmaties kunnen problemen worden opgelost. Hiervoor zijn minimale impulsen voldoende voor een maximaal effect.

Het productieve en creatieve potentieel kan beter worden benut; vitaliteit en levensvreugde blijven behouden en een vroegtijdige vermindering van het prestatievermogen, slechte concentratie, gebrek aan energie, vermoeidheid en levenslust worden voorkomen of kunnen met eenvoudige middelen worden opgeheven.

De PrevenTEST-programma

De PrevenTEST-programma is een modern diagnose- en therapiesysteem dat is bedoeld voor de analyse van organische en energetische processen in het menselijk lichaam. Met PrevenTEST kunnen de fysieke oorzaken van acute of oude symptomen, ziektes en letsel worden opgespoord. En daarmee bestaat ook de mogelijkheid te controleren of de kans bestaat op het ontwikkelen van ernstige ziekten.

Afgestemd op de diagnose levert de test een doelgericht therapieplan, bestaande uit supplementen en maatregelen met betrekking tot levensstijl en voeding. De testresultaten van PrevenTEST laten zien welke orthomoleculaire middelen passen bij de persoonlijke situatie van de patiënt en houden daarbij ook rekening met de complexiteit van het menselijk organisme. Door individuele testen wordt gewaarborgd dat de patiënt alleen werkelijk efficiënte middelen slikt.

De cursus is opgebouwd uit 6 dagdelen. Het laatste blok is een terugkom-avond. Datum voor deze avond wordt in overleg met de cursisten bepaald.

Aanmelding en informatie bovenstaande cursussen kan via: info@mindlinkcoach.nl

Cursusdata 2018

  • Op dit moment zijn er geen cursussen ingepland. Neem contact op voor actuele data.

De kosten voor de cursus bedragen € 499,00 incl. boek dr. Lechner, syllabus en lunch en 30 dagen kosteloos gebruik van het  Mindlink/Preventiestsysteem

Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het volgen van een individuele cursus op afspraak

Neem contact op