MindLINK inzetten in uw tandartsenpraktijk

MindLINK testen lenen zich bij uitstek voor tandartsen die werkzaam zijn of in hun praktijk op een holistische manier willen gaan werken. De testen laten op efficiënte en duidelijke wijze de systemische invloed op het mondgebied zien.

Naast dat de problematiek uitgetest wordt, geeft de test oplossingen weer die afgestemd zijn op het individu. Ieder mens is uniek en kan een andere aanpak nodig hebben om tot een succesvolle behandeling te komen.

Zo kan de Preventest bijvoorbeeld snel uitsluitsel geven of iemand bij een amalgaansanering eerst een uitleiding van toxische stoffen nodig heeft, alvorens de sanering plaats vindt. In het verleden is gebleken dat enkel een sanering niet het gewenste resultaat op de gezondheid van de patiënt kon hebben. Middels de Preventest kan teleurstelling bij de patiënt voorkomen worden.

De training, om te werken met MindLINK, kan gevolgd worden tijdens de trainingsdagen die wij het gehele jaar door aanbieden. Ook geven wij in-company training en kunnen uw gehele team laten kennismaken en opleiden om met de MindLINK testen te werken.

Bij interesse of vragen kunt u contact met ons opnemen en informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Wij werken met de volgende tandartsenpraktijken

Biologische Tandarts
Tandartspraktijk Starrenburg